FRAME-VOETBAL

Frame-voetbal is een nieuwe vorm van passend voetbal binnen Nederland. Frame-voetbal is voor kinderen/ volwassenen die in het dagelijks leven met een rollator lopen of zich met krukken voortbewegen. Ook mensen die niet zonder hulpmiddelen kunnen rennen, maar met rollator of Caddy wel, is Frame-voetbal mogelijk.

GESLAAGDE CLINIC BIJ PH ALMELO

MEER INFO OVER FRAMES

Voor Frame-voetbal gebruiken de spelers in principe hun eigen achterwaartse rollator of Caddy. In Engeland is wel een speciale Game-Frame voor Frame-voetbal ontwikkeld. Frame-voetbal Nederland heeft twee frames aangeschaft om uit te proberen.

WAAR KAN IK FRAME-VOETBALLEN?

Bekijk het kaartje hier rechts om te zien waar bij jou in de buurt een vereniging Frame-voetbal aanbiedt. Op dit moment zijn er 5 clubs waar je kunt Frame-voetballen. Als je op het logo klikt op het landkaartje hiernaast kun je zien welke clubs dat zijn. Op de pagina Verenigingen kun je bovendien vinden welke clubs mogelijk van start gaan met Frame-voetbal. Bekijk hier het overzicht van verenigingen van A-Z

Bekijk het kaartje hier onder om te zien waar bij jou in de buurt een vereniging Frame-voetbal aanbiedt. Op dit moment zijn er 5 clubs waar je kunt Frame-voetballen. Als je op het logo klikt op het landkaartje hiernaast kun je zien welke clubs dat zijn.

Op de pagina Verenigingen kun je bovendien vinden welke clubs mogelijk van start gaan met Frame-voetbal.

Bekijk hier het overzicht van verenigingen van A-Z

WAT ZIJN DE SPELREGELS?

Voorlopig houden we in Nederland de spelregels aan zoals die in Engeland zijn beschreven.